دیدار دبیر علمی و اجرایی همایش بین‌المللی طالب آملی با آقای پروفسور بلگلام شکلا

ارسال شده در تاریخ :
دیدار دبیر علمی و اجرایی همایش بین‌المللی طالب آملی با آقای پروفسور بلگلام شکلا

در ادامۀ رایزنی‌های علمی و اجرایی برای برگزاری شکوهمند نخستین همایش طالب آملی، بعدازظهر سه شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۳ ، دبیران کمیته‌های علمی و اجرایی و اعضای آن به‌همراه آقای دکتر احسان‌الله شکراللهی رییس سابق مرکز تحقیقات زبان فارسی در هندوستان، با آقای پروفسور بلگلام شکلا رایزن محترم فرهنگی هند در ایران برگزار کردند.

در ادامۀ رایزنی‌های علمی و اجرایی برای برگزاری شکوهمند نخستین همایش طالب آملی، بعدازظهر سه شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۳ دبیران کمیته‌های علمی و اجرایی و اعضای آن به همراه آقای دکتر احسان‌الله شکراللهی رییس سابق مرکز تحقیقات زبان فارسی در هندوستان، با آقای پروفسور بلگلام شکلا رایزن محترم فرهنگی هند در ایران برگزار کردند.

در این نشست ضمن ارائۀ گزارش‌هایی از سوی دبیران علمی، اجرایی و اعضای آن ، پروفسور شکلا با استقبال از برگزاری چنین همایش‌هایی و نقش آن در تحکیم روابط دوستانۀ ایران و هند، بر همکاری همه جانبۀ رایزنی هند در این رویداد بین‌المللی تأکید کردند.

پایان خبر./

فایل‌های مورد نیاز

ISC

Conference Poster

سامانه احراز اصالت گواهینامه

پایگاه اطلاعات پژوهشی

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.6)