:: اخبار

دیدار دبیر علمی و اجرایی همایش بین‌المللی طالب آملی با جناب آقای دکتر ربانی

در راستای برگزاری نخستین همایش بین‌المللی طالب آملی، نشستی باحضور جناب آقای دکتر ربانی مدیر کل همکاری‌های علمی و دانشگاهی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دبیر علمی و اجرایی همایش، رییس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان آمل و رییس سابق مرکز تحقیقات زبان فارسی در هندوستان، در دفتر ایشان برگزار شد.

دیدار دبیر علمی و اجرایی همایش بین‌المللی طالب آملی با آقای پروفسور بلگلام شکلا

در ادامۀ رایزنی‌های علمی و اجرایی برای برگزاری شکوهمند نخستین همایش طالب آملی، بعدازظهر سه شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۳ ، دبیران کمیته‌های علمی و اجرایی و اعضای آن به‌همراه آقای دکتر احسان‌الله شکراللهی رییس سابق مرکز تحقیقات زبان فارسی در هندوستان، با آقای پروفسور بلگلام شکلا رایزن محترم فرهنگی هند در ایران برگزار کردند.

صدور مجوز ISC همایش بین‌المللی طالب آملی

به‌نام خداوند جان و خرد با کوشش‌های مجموعه همکاران در کمیته‌های علمی و اجرایی همایش و با زحمات مجموعه دانشگاه مازندران به‌ویژه هیأت امنا و معاونت پژوهشی دانشگاه مازندران و همکاری مسؤولان محترم موسسه استنادی و پايش علم و فناوری جهان اسلام، مجوز ISC با کد ۹۰۸۴۷-۰۳۲۴۰ صادر شد.

فایل‌های مورد نیاز

ISC

Conference Poster

سامانه احراز اصالت گواهینامه

پایگاه اطلاعات پژوهشی

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.6)