دیدار دبیر علمی و اجرایی همایش بین‌المللی طالب آملی با جناب آقای دکتر ربانی

ارسال شده در تاریخ :
دیدار دبیر علمی و اجرایی همایش بین‌المللی طالب آملی با جناب آقای دکتر ربانی

در راستای برگزاری نخستین همایش بین‌المللی طالب آملی، نشستی باحضور جناب آقای دکتر ربانی مدیر کل همکاری‌های علمی و دانشگاهی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دبیر علمی و اجرایی همایش، رییس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان آمل و رییس سابق مرکز تحقیقات زبان فارسی در هندوستان، در دفتر ایشان برگزار شد.

به نام خدا
برای انجام رایزنی‌های لازم با نهادهای دانشگاهی، فرهنگی و اداری برای هر چه بهتر برگزار شدن نخستین همایش بین‌المللی طالب آملی، نشستی باحضور جناب آقای دکتر ربانی مدیر کل همکاری‌های علمی و دانشگاهی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد. در این نشست که با حضور دبیران علمی(آقای دکتر مرتضی محسنی)، اجرایی همایش(آقای ابراهیم محمدپور امیری- عضو شورای اسلامی شهرستان آمل)، رییس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان آمل( آقای مهدی بهمنی) و آقای دکتر احسان‌الله شکراللهی، رییس سابق مرکز تحقیقات زبان فارسی در هندوستان و مسؤول انتشارات کتابخانۀ مجلس شورای اسلامی در روز سه شنبه 20 شهریور1403 در دفتر ایشان برگزار شد.

در این نشست دبیر علمی همایش، گزارشی از روند کارهای انجام شده برای فراخوان و دعوت از پژوهش­گران و دانش­وران و محقّقان ادبی جهان برای فرستادن مقاله به این همایش علمی و برنامه‌­های پیش رو برای داوری مقالات و برگزاری هرچه علمی­‌تر همایش ارائه کردند.
 آن­گاه دبیر علمی همایش نیز گزارشی از هم­‌فکری و هم‌­اندیشی اعضای کمیته­‌های علمی و اجرایی با شخصیت­های علمی-اجرایی و زیرنظام­‌های علمی شهرستان و مسؤولان اجرایی-فرهنگی آمل برای انجام هرچه بهتر آن ارائه کردند.

آن­گاه آقای مهدی بهمنی رییس ادارۀ میراث فرهنگی، جهان­گردی و صنایع دستی شهرستان آمل به فعالیت‌­های انجام‌شده در حوزۀ میراث فرهنگی شهرستان و زنده نگه­داشتن آن به‌ویژه اشعار و آثار هنرمندان شهرستان آمل در سطح ملی و بین‌المللی سخنانی ارائه داشتند و بر جایگاه ادارۀ میراث در آشنایی مردم با این دستاوردها تأکید ورزیدند.

سپس آقای دکتر احسان‌الله شکراللهی نیز دربارۀ لزوم تصحیح دوبارۀ دیوان اشعار طالب آملی و خوشنویسی از ابیات جهانی طالب برای حضور در نمایشگاه خط و خوشنویسی در جنب همایش سخنانی ایراد کردند.

در پایان آقای دکتر ربانی به نقش شاعران و نویسندگان ایرانی در شبه قاره برای زنده نگه‌داشتن مشعل فرهنگ و هنر و ادبیات فارسی تأکید ورزیدند و جایگاه طالب آملی را در پیوند و اتّحاد دو فرهنگ ایرانی-هندی بی‌­بدیل دانستند. ایشان با یادآوری حفظ و اشاعۀ دستاوردهای هنری-ادبی شاعران و نویسندگان به‌عنوان ذخایر نفیس سرمایه­‌های فرهنگی و هنری کشور، لزوم برگزاری این همایش­‌ها را گوش­زد کردند و بر آمادگی کامل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای ایجاد ارتباط با دانشمندان جهان جهت شرکت در این همایش و ترجمۀ مجموعه مقالات همایش به زبان­‌های بین‌المللی برای در اختیار گذاشتن آن نزد مردم جهان، سخنانی ایراد کردند. در پایان همگان حفظ اتحاد و هم­دلی میان محققان ایران و جهان را برای نکوداشت علمی مفاخر و مشاهیر کشور خواستار شدند و از همۀ دست‌اندرکاران خواستند همه جانبه از چنین همایش­‌هایی پشتیبانی مادی و معنوی به عمل آورند.
پایان خبر./

فایل‌های مورد نیاز

ISC

Conference Poster

سامانه احراز اصالت گواهینامه

پایگاه اطلاعات پژوهشی

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.6)